Rasa cam nak beli arcade game punya machine yang driving game tu je. Eiii pasal aku kalau stress rasa nak drive je

Rasa cam nak beli arcade game punya machine yang driving game tu je. Eiii pasal aku kalau stress rasa nak drive je

Twitter search game

& . ㅤㅤGame? Dia tidak punya yang seperti itu; yang ia punya hanya beberapa rak buku bersampul keras dengan tebal ratusan lembar. —

& . ㅤㅤGame? Dia tidak punya yang seperti itu; yang ia punya hanya beberapa rak buku bersampul keras dengan tebal ratusan lembar. —

Twitter search game

Abandoned abah dia lancau aku dah try hard babi game tu takguna punya wong gaming sakit hati aku aduhh dengan ping 800 sedih gampang

Abandoned abah dia lancau aku dah try hard babi game tu takguna punya wong gaming sakit hati aku aduhh dengan ping 800 sedih gampang

Twitter search game

Aku tengah kecewa teruk ni. Skuad kejohanan dunia dan team sea games badminton kalah, chong wei punya last game, I cannot brain this

Aku tengah kecewa teruk ni. Skuad kejohanan dunia dan team sea games badminton kalah, chong wei punya last game, I cannot brain this 😭

Twitter search game