Dodgeball yang bola fabrik ni macam best sebab tengok boleh baling lagi dekat. Kenapalah minggu ni game nya.

Dodgeball yang bola fabrik ni macam best sebab tengok boleh baling lagi dekat. Kenapalah minggu ni game nya. 😑

Twitter search game

I added a video to a @YouTube playlist youtu.be/kB0iJB0qhdA?a Na Bola Kotha 4 | Eleyas Hossain & Aurin | Musical Film | Bangla New

I added a video to a @YouTube playlist youtu.be/kB0iJB0qhdA?a Na Bola Kotha 4 | Eleyas Hossain & Aurin | Musical Film | Bangla New

Twitter search game

Pada hang yg setakat g stadium nak ambik gambaq semata nak update kat member "aku pergi stadium" tapi tak reti tgk game bola, baik blah

Pada hang yg setakat g stadium nak ambik gambaq semata nak update kat member "aku pergi stadium" tapi tak reti tgk game bola, baik blah

Twitter search game

Dia sebenarnya malu, sebab dulu sound orang tak datang game bola, tapi sekarang dia jugak tak datang. Perangai kebudak-budakan.

Dia sebenarnya malu, sebab dulu sound orang tak datang game bola, tapi sekarang dia jugak tak datang. Perangai kebudak-budakan.

Twitter search game